Zwangerschapsreflexologie:

 

Zwanger zijn  is bijzonder. Een uniek leven groeit in jouw buik. Je wilt van deze bijzondere tijd  zoveel mogelijk genieten. Reflexologie helpt je daarbij. Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van 9 mooie maanden.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie  is erg gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode  te optimaliseren en eventuele klachten verlichten op lichamelijk en geestelijk vlak. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans te vinden.

 

 

De zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Je moet daarbij vooral denken aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn , pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, milde hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes. Reflexologie kan tevens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent. Het lichaam wordt door reflexologie geactiveerd om het zelf genezend vermogen te gebruiken.

 

Klik op één van deze begrippen voor meer informatie:

 1. Misselijkheid
 2. Maagzuur
 3. Rugpijn
 4. Pijn in het bekken
 5. Vermoeidheid
 6. Stemmingswisselingen
 7. Blaasontsteking (terugkerende)
 8. Obstipatie
 9. Slapeloosheid
 10. Oedeem
 11. Hoge bloeddruk (milde)
 12. Beginnende zwangerschapsdiabetes
 13. Stuit- of dwarsligging
 14. Weeën opwekken
 15. Weeën opwekken als de vliezen gebroken zijn

 

Kosten € 60,00 voor een massagebehandeling van ongeveer 60 minuten.

Bij een aanvullende verzekering vergoedt de verzekeraar (gedeeltelijk)de cursus, vraag even na bij je zorgverzekeraar.

 

Voor aanvullende informatie neem contact op.