Wie ben ik ?

 

Ik ben Miranda de Moor. Ik ben getrouwd met Michael en samen hebben we een dochter Lizzy. We wonen in Middelharnis op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

 

Ik doe mijn werk als natuurkundig therapeut met veel passie.

Na mijn burn-out ben ik erachter gekomen dat er belangrijkere zaken in het leven zijn dan een mooie carrière, een druk leven, geld en er leuk en verzorgd uitzien. Ik dacht dat dit het belangrijkste was om een fijn leven te kunnen leiden.

 

Altijd maar druk druk druk en eigenlijk nergens tijd voor.

 

Tijdens mijn burn-out zat ik gevangen in mijn eigen veronderstelde veiligheid van controle willen hebben over alles en iedereen, waardoor ik nauwelijks adem kon halen.

 

Wat ik ook heb geleerd door mijn burn-out is dat er maar één ding is waar het op aankomt : gewoon zijn wie je bent. Voelen, ervaren, herkennen, erkennen, respect geven en krijgen en van daaruit leven. Je thuis brengen waar je hoort : bij jezelf

 

Emoties die je niet leeft, slaan zich op in je lichaam. Je hoofd is overvol of juist helemaal leeg. Tijdens een behandeling zorgen we er samen voor dat je lichaam weer energetisch gaat stromen door gebruik te maken van de 5 principes energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Daardoor krijg je weer ruimte om de dagelijkse dingen weer op te pakken.

 

Je gedachten en overtuigingen geven bepaalde reacties in je lichaam, je wordt dan vanzelf hoe je denkt dat je bent.  Maar grip op je gedachten is grip op je leven.

 

Als ervaringsdeskundige wil ik heel graag  mensen die niet lekker in hun vel zitten (om wat voor reden dan ook) op een holistische wijze weer lekker in hun eigen gevoel en in hun eigen energie brengen. Ik geef ze handvatten mee om ze thuis, als het even iets minder gaat toch in hun eigen energie te laten blijven of terug te komen.

 

Ik hoop dat als u de stap neemt om bij praktijk Ik ben Ik onder behandeling  te komen u zich op uw gemak voelt  en dat we u samen op holistische wijze weer in balans kunnen krijgen. Zoals ik dat ook gevoeld heb bij de natuurgeneeskundige therapeuten die mij behandeld en opgeleid hebben en die mij tevens weer in balans brachten, zodat ik weer een plezierig en ontspannen leven kan leiden .

 

Ik heet u van harte welkom bij Praktijk Ik ben Ik .