Welkom Bij Praktijk Ik ben Ik

 

Sinds  1 mei 2011 ben ik als Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij de BATC (Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten) onder registratienummer BR-01686.

 

De BATC is opgericht als  beroepsorganisatie voor natuurgerichte therapeuten. Het faciliteert en behartigt de belangen van bij haar aangesloten therapeuten. Voor de kwaliteit van de aangesloten therapeuten staat de BATC garant naar de consument en de zorgverzekeraar, door voor beide partijen goede afspraken te maken bij de overheid, opleidingsinstituten en andere instanties, die betrekking hebben op het natuurgeneeskundige vakgebied.

 

BATC natuurgerichte therapeuten zijn of gecertificeerd via een erkende natuurgeneeskundige opleiding of als natuurgerichte therapeut getoetst in de 5 natuurgerichte basisprincipes. De medische basiskennis is gekwalificeerd op minimaal HBO-niveau.

 

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes klik hier voor meer informatie over deze 5 principes.

 

Wie kunnen er bij Praktijk Ik ben Ik terecht?

Mensen met:

 

-Hoofdpijn en /of migraine klachten

-Zwangerschapongemakken

-Whiplash klachten

-Hyperventilatie

-Spataderen

-Maag en/of darmklachten

-Rug, Schouder en nek klachten

-RSI klachten

-Tennisarm

-Odeem

 

Behandelmethode

Anamnese

 

Na het maken van een afspraak ontvangt u een vragenlijst , om thuis op uw gemak in te vullen. Hierin worden vragen gesteld omtrent uw klachten en voorgeschiedenis. Naar aanleiding van deze antwoorden en de intake, kan er gericht een behandelplan worden opgesteld.

 

De cliënt/patiënt verplicht zich middels het intake- en anamneseformulier/procedure relevante informatie aan de BATC Natuurgeneeskundig Therapeut te verstrekken (dosierplicht). De BATC Natuurgeneeskundig Therapeut zal geheimhouding betrachten ten  aanzien van de door de cliënt/patiënt t.b.v. het dossierverstrekte gegevens.