BATC

 

Ik ben aangesloten bij het BATC als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

 

BATC staat voor:

Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundig Therapeuten Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten

 

Hierdoor kan, afhankelijk van uw verzekering een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden . Of uw zorgverzekeraar vergoedt, kunt u nakijken op de site van het BATC . Wilt u bij contact met uw zorgverzekeraar vermelden dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij het BATC, als extra kunt u mijn aansluitnummer van het BATC erbij vermelden.

Voor alle duidelijkheid wil ik nog even benadrukken dat natuurgeneeskunde nooit de reguliere geneeskunde vervangt. Mijn natuurkundige behandelingen voegen iets toe, maar zijn absoluut geen vervanging van de reguliere zorg.

Ik werk holistisch d.m.v  de 5 natuurgerichte principes en dat zijn energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche en onbewust ziekmakende gedragspatroon. Elke behandelmethode bij Praktijk Ik ben Ik heeft aandacht voor één of meer van de principes.

De 5 principes zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. De natuurgeneeskunde ziet ons lichaam als een begin en eindpunt om te ervaren, voelen, beleven en  wat het ons te vertellen heeft . Tijdens een natuurkundig consult maak je weer contact met wat je in de weg staat: oude emoties, oude  gevoelens en oude overtuigingen. Door er naar te kijken en te zien waar de bron is, kun je deze oude emoties, gevoelens en overtuigingen verwerken en vrijlaten. Door het vrij te laten , bevrijd je jezelf van oude ballast en maak je weer plaats voor plezier in je leven.  Meer uitleg over de vijf principes kunt u hier vinden.

 

 

Bedrijfsgegevens:

 

Praktijk Ik ben Ik

Herman Heijermanssingel 74

3241 DE Middelharnis

Telefoonnummer : 06-44383598

Bankrekeningnummer Rabobank : 1577.32.436

Kamer van koophandel : 244677590000

Btw nummer : NL 1443.22.985.B02

Aansluitnummer BATC :  BR.1686